fbpx

Decenijama, kako se naše društvo menjalo, žene su se borile sa željom da uklone neželjene dlake i postignu glatku, mekanu, ženstvenu kožu koju su oduvek želele. Uz moderno lasersko uklanjanje dlaka sve je to moguće danas.

Kada je reč o opcijama za uklanjanje dlaka, žene su koristile tradicionalna sredstva kao što su depilacija i brijanje. I dok ovi tretmani postoje već godinama, oni nisu ni približno efikasni kao lasersko uklanjanje dlaka i dolaze sa nizom različitih nuspojava i povezanih problema. Čak i sa ovim neželjenim efektima ovi tretmani se moraju često ponavljati, dok lasersko uklanjanje dlaka obično traje mesecima ali nudi trajno rešenje. Lasersko uklanjanje dlaka je vrlo atraktivna i ekonomična opcija u poređenju sa životnim vekom voska ili brijača.

Nekada smatrana luksuzom, popularnosti laserske epilacije pomogla je i niža cena i slavne ličnosti koje su postale sve glasnije o čudesima višestepenog postupka.

U Cacao Epil Centru naš cilj je pružiti neuporedivu uslugu estetskog poboljšanja i za muškarce i za žene. Sa našim vrhunskim laserom možemo da zadovoljimo svaku vašu potrebu za uklanjanjem dlaka, a da obuhvatimo sve što ženu čini ženom.

Neke žene smatraju da imaju neželjene dlake na licu ili telu, dok druge jednostavno smatraju da vosak ili brijanje mogu biti nezadovoljavajući zbog osipa ili urastanja dlaka. Lasersko uklanjanje dlaka funkcioniše pomoću specijalizovanog laserskog snopa koji zagreva folikule dlake dovoljno da ih uništi, a ostavlja okolnu kožu neoštećenom. Imamo više laserskih tehnologija, što nam omogućava da izvodimo lasersko uklanjanje dlaka na vašoj specifičnoj boji i tipu kože. Neželjena dejstva su veoma retka, a ako je vaš tip kože podložan osetljivosti ili iritaciji, obezbedićemo vam uputstva za negu koja će smanjiti neprijatnost.

Za optimalno i trajno uklanjanje dlaka uz pomoć lasera neophodan je niz individualnih tretmana (po pravilu 6-8). Pored boje kože i dlake, postoji još jedan razlog za potrebu za više od jednog tretmana. Dlake se stalno podvrgavaju različitim ciklusima rasta, samo dlačice u aktivnoj fazi rasta mogu biti uklonjenje laserom.

Za modernu ženu koja se brine o sebi jedan od ključnih elemenata je da ima glatku i meku kožu. U proteklih 100 godina odeća koju nosimo postajala je manja i više je otkrivala, tako da su žene počele da uklanjaju dlake sa sve više delova tela, što je rezultiralo da su tretmani uklanjanja dlaka postali najpopularniji na tržištu lepote.

Autor: dr Đurđa Radosavljević

Cacao Epil Center

Pin It on Pinterest