fbpx
Laserksa epilacija nogu

LASERSKA EPILACIJA

3.300 rsd! jedinstvena unisex cena!

Za sve tipove dlaka i sve tipove kože! Novi diodni laser na tržištu!

Laserska epilacija

Epilacija laserom je najtrajniji i najefikasniji način uklanjanja neželjenih dlaka, gotovo sa svih delova tela. Laseri za epilaciju su aparati koji proizvode svetlost određenih boja i talasnih dužina. Razlikom u talasnoj dužini laserskog zraka, razlikuje se tretirana ciljana struktura u koži.

Prilikom epilacije laserom ciljana struktura je pigment koga ima najviše u dlaci. Tokom epilacije laserom, same dlake sprovode laserski zrak do svog korena, gde se praktično dlaka rasprsne od topline i na taj način ošteti svoj koren. Iz tretmana u tretman ovo oštećenje dlake postaje sve veće a dlaka koja se pojavljuje nakon epilacije laserom postaje sve tanja i svetlija. Sa oštećenjem korena dlake značajno se usporava i njen rast. Ostale strukture kože laserski zrak ne prepoznaje i kroz njih prolazi bez ikakvog oštećenja. Iz istog razloga može se tretirati samo dlaka koja ima pigmenta. Za dlake koje nemaju pigmenta, tretman izbora je elektroliza.

Laserska epilacija
Laserska epilacija

Koliko tretmana epilacije je potrebno?

Broj tretmana trajne epilacije je individualan kod svakog pacijenta i zavisi od kvaliteta dlake i obojenosti kože. U proseku, najčešće je potrebno od šest do deset tretmana.

Najbolji cilj za lasersku epilaciju predstavlja dlaka koja se nalazi u aktivnoj fazi rasta. Da bi se postigao najbolji efekat 3-4 nedelje pre dolaska na lasersku epilaciju, ne treba uklanjati dlake iz korena (depilirati voskom ili čupati) niti izbeljivati. Efikasnost je veća ukoliko se željena regija obrije par puta pre tretmana, jer na taj način dovodimo dlake u fazu rasta. Ipak, naglašavamo da je uspešnost svake epilacije individualna. Ukoliko postoji hormonski poremećaj kod klijenta, neophodan je veći broj tretmana.

SA KVALITETOM NEMA KOMPROMISA!

NAJNOVIJI LASER SA TRI TALASNE DUŽINE ZA SVE TIPOVE DLAKA I SVE BOJE KOŽE

U čemu je razlika izmedju tretmana laserom i IPL aparatom?

Veoma je velika razlika u potrebnom broju tretmana epilacije i mogućim neželjenim efektima kada se koristi IPL aparat – Intense Pulse Light – i kada se koristi diodni laser.

IPL uspavljuje dlake, a laser ih uništava. Jačina lasera je daleko efikasnija od snopa IPL svetlosti Svakako da aparat sam po sebi nije dovoljan za uspešan tretman već i obučenost i iskustvo lekara koji obavlja epilaciju.

Od iskustva lekara i kvaliteta aparata zavisi broj i uspeh samih tretmana.

Laserska epilacija
Laserska epilacija

O našem laseru – HAIR AWAY PRO LASER

Baš kao i kada je o nezi kože reč, kada zakazujete epilaciju potrebno je da imate potpuno poverenje u stručni tim epil centra i budete upoznati sa laserom koji se u procedurama koristi.

Da li znate da FDA (Uprava za hranu i lekove, SAD) navodi samo TRI tipa lasera kao preporuku za epilaciju? U ovoj grupi su diodni laseri koji garantuju najuspešnije i najbezbolnije trajno uklanjanje dlaka.

Hair Away Pro je najmodernija verzija diodnih lasera koja emituje tri talasne dužine (755 nm-808 nm-1064 nm) istovremeno i time omogućava efikasno uklanjanje svih tipova dlaka na svim tipovima i bojama kože.

Primena niske energije i „In-motion“ tehnologije prevlačenja sonde čini da tretmani budu prijatni i gotovo bezbolni.

Koliko je laserska epilacija bezbedna?

Laserska epilacija je potpuno bezbedna, ukoliko se tretman izvodi sa laserom koji je specijalizovan samo za epilaciju. Fiksna talasna dužina laserskog zraka omogućava bezbednost svih okolnih struktura kože kao i zadržavanje zraka samo u pigmentu dlake.

Na pr: Pazuh i prepone mogu bezbedno tretirati laserom jer laserski zrak prodire tek nekoliko milimetara u kožu tako da ne ugrožava žlezdane strukture koje se nalaze znatno dublje.

Koža nakon epilacije laserom ostaje glatka a ako su nekada postojale urasle dlake i gnojanice (Folikolitis) na površini prekrivenoj dlakama pacijent dobija trajno rešenje problema.

Laserska epilacija

CACAO PROMO PAKETI I CENE

PREMIUM MINI

10 MINI ZONA

160 €

130 €

PREMIUM

10 ZONA

280 €
220 €

PREMIUM GOLD

50 zona

1400 €
1000 €

CELO TELO

Epilacija
CELOG TELA

200 €

Pin It on Pinterest