fbpx

Najčešća pitanja u vezi laserske epilacije

Trajnost rezultata

Lasersko uklanjanje daje trajni rezultat. Za samo nekoliko tretmana možete se rešiti neželjenih dlaka sa bilo kog dela tela, a koje su vam toliko dugo smetale. Tradicionalne metode za uklanjanje dlaka, kao što su: depilacija, brijanje, depil-kreme daju samo privremene rezultate. U roku od nekoliko sati ili eventualno dana, stanje se vraća u prvobitno i vi ste ponovo nezadovoljni.

Prednost laserske epilacije

Laserska trajna epilacija ima još jednu prednost – više ne morate da čekate da vam dlačice porastu do određene dužine, za razliku od drugih metoda uklanjanja dlaka, i tako se osećate neurednom i neprivlačnom. Kada jednom uradite epilaciju, shvatićete da ste potpuno slobodni u svakom trenutku – ne razmišljate više o neželjenim dlakama!

3.300 rsd! jedinstvena unisex cena!

Za sve tipove dlaka i sve tipove kože! Novi diodni laser na tržištu!
Zakažite odmah

KAKO SE LASEROM TRAJNO UKLANJAJU DLAKE?

Epilacija laserom funkcioniše na sledeći način: laser emituje svetlost određene talasne dužine, koja prepoznaje pigment dlake i deluje na dlaku tako što je termički oštećuje i tako dovodi do njenog uništenja, bez oštećenja okolnih tkiva i kože.

Ovim postupkom se dlaka u potpunosti trajno uklanja, zajedno sa svojim DNK zapisom, što je razlog da te dlake, u toj regiji, više neće biti tj. ona više neće rasti.

ŠTA ČINI LASERSKU TRAJNU EPILACIJU SIGURNOM I BEZBOLNOM?

Naš laser je Diod trio laser koji koristi 755nm – 808nm- 1064nm. Ovaj laser je testiran i jedan je od najnovijih aparata koji se koriste u svrhu trajne epilacije. Ovaj laser ima pojačan sistem hlađenja, tako da je tretman epilacije ne samo siguran, već i bezbolan (i udoban).

U toku tretmana laserske epilacije koža tretirane zone je bez ikakvog crvenila i ostaje hladna, upravo zbog pojačanog sistema hlađenja, karakterističnog za upotrebu ovog lasera. Na ovaj način se štiti spoljni sloj kože tokom tretmana.

Tretman epilacije sa našim laserom je tretman minimalne nelagodnost i maksimalne sigurnosti.

KOJA PODRUČJA TELA SE MOGU TRETIRATI?

Zahvaljujući karakteristikama Diodnog lasera i stručnosti našeg tima, epilacija je moguća gotovo na svim delovima tela.

U našem centru se radi laserska epilacija sledećih regija:

– epilacija većih regija: nogu, ruku, leđa, stomaka, grudi, prepona, bikini zone,

– epilacija manjih regija: nausnice, brada, jagodice, areole ili uši.

CACAO PROMO PAKETI I CENE

PREMIUM MINI

10 MINI ZONA

160 €

130 €

PREMIUM

10 ZONA

280 €
220 €

PREMIUM GOLD

50 zona

1400 €
1000 €

CELO TELO

Epilacija
CELOG TELA

200 €

DA LI SE KOD NEKIH OSOBA POSTIŽU BOLJI REZULTATI LASERSKE EPILACIJA U ODNOSU NA DRUGE?

Uslov za primenu laserske epilacije je da je dlaka pigmentirana tj. jedino nije moguće raditi epilaciju sedih dlačica. Dakle, laserska trajna epilacija teoretski najbolje funkcioniše kod osoba sa svetlom kožom i tamnijim dlačicama (braon i crne).

Međutim, u našem centru smo, do sada, imali zavidne rezultate sa osobama sa svim nijansama boje kože i boje dlaka – čak i plave, ili svetlo braon.

ZAŠTO JE POTREBNO NEKOLIKO LASERSKIH TRETMANA ZA UKLANJANJE DLAKA NA ISTOJ REGIJI?

Dlake rastu u ciklusima, koji se ponavljaju, a samo u aktivnoj fazi rasta dlaka sadrži dovoljno pigmenta da apsorbuje potrebnu količinu energije kako bi mogla biti uništena. Kada je dlaka u fazi mirovanja, ima malo ili nimalo pigmenta, te tako ne može da apsorbuje svetlost lasera.

U toku tretmana epilacije se tretiraju samo dlake u aktivnoj fazi. Nekoliko nedelja kasnije, neki od vaših uspavanih dlaka će preći iz faze mirovanja u aktivno rastuću fazu, te se zato tretman ponavlja u istoj regiji, kako bi sve dlake bile obuhvaćene i tretirane u aktivnoj fazi. Kada se za sve neželjene dlačice ciklus ponovi, oslobodićete se dlačica trajno.

KOLIKO KOŠTA LASERSKA TRAJNA EPILACIJA?

Mi imamo jedinstvenu i unisex cenu po zoni i ona iznosi 3.300 din. Naš moto je najbolji kvalitet po minimalnoj ceni!

Cacao epil centar nudi i dodatne pogodnosti za svoje klijente u vidu ekonomičnih paketa: ako radite više regija ili više tretmana, imate određenu zonu gratis.

Cilj nam je da što ekonomičnije uz maksimalne efekte dođete do svog cilja – osloboditi se neželjenih dlačica trajno.

Niste našli odgovor na ono što Vas zanima? Pišite nam...

2 + 10 =

Pin It on Pinterest